Associació Empresarial de lloguer de vehicles sense conductor de Catalunya

QUI SOM?

L'Associació, neix el 1977 de la unió de nou empresaris innovadors, dedicats al "lloguer de vehicles", fundant com a entitat privada sense ànim de lucre, l'Associació Empresarial de Lloguer de Vehicles amb i sense Conductor de Barcelona ".

La reforma dels estatuts socials en 1.984, va estendre l'àmbit territorial a tota Catalunya. Registrant-se en 1.991 com "Associació Empresarial de Vehicles amb i sense Conductor de Catalunya".

Es realitza l'última modificació dels estatuts en l'any 2011, estenent l'àmbit territorial a tot Catalunya i Principat d'Andorra, limitat a les empreses dedicades al lloguer de vehicles "sense conductor".

Aquesta entitat associativa, té com a finalitat representar i defensar els interessos dels empresaris dedicats al lloguer de vehicles sense conductor a Catalunya i Principat d'Andorra.

Estant portaveu, de les petites, mitjanes i grans empreses integrades en AEVAC, per representar, defensar i promoure els interessos econòmics, socials, professionals dels associats en els aspectes generals i comuns.

Especialment en la relació amb les administracions i altres institucions públiques, així com organitzacions de treballadors i altres d'interès general dels associats.

Fomentant la solidaritat dels empresaris, creant serveis comuns, i programant accions necessàries per aconseguir millores pròpies del sector.

AEVAC, juntament amb nou associacions més, forma part de FENEVAL, la Federació Nacional i a nivell Europeu, es troba adherida a LEASEUROPE.

Així mateix, pertany al Comitè Nacional de Transport Terrestre CNTT, i al Consell de Turisme de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials CEOE.

En l'actualitat, AEVAC, està integrada per 65 empreses associades del sector a Catalunya, dedicades al lloguer de turismes i vehicles industrials; abastant petites i mitjanes empreses - PIMES- i Multinacionals. Del qual política del lloguer de vehicles sense conductor, adaptada a la demanda dels clients, abasta diferents modalitats, des del lloguer

tradicional, fraccionat, rènting flexible, rènting ... Així com la pluralitat o diversitat de vehicles que ofereixen: turismes, industrials, plataformes elevadores , adaptats, clàssics, campers, autocaravanes, motocicletes ...

Encara no ets soci d'AEVAC?

Apunta't ara